Lezingen & acties

Acties

Ben je nieuwsgierig wat jouw dier je te vertellen heeft? Alleen deze aankomende week, 8-15 september 2019, kost een dierentolkgesprek slechts 29,50 euro i.p.v 45 euro. Maak gebruik van deze kans om je dier een stem te geven!

Lezing/ workshop Bachbloesems bij paarden en paardenkarakters


In het eerste deel van de avond verteld Femke Dölle je over de verschillende type paardenkarakters en hoe je dit kunt herkennen bij je eigen paard. Maar ook hoe je hier op in kunt spelen in de omgang en training met je paard. 

In het 2e deel van de avond gaat Wanda Wolters iets vertellen over Bachbloesems. Het wordt een interactieve lezing waarbij veel ruimte is voor praktijkcasussen. Daarnaast gaan we iets vertellen over wat Bachbloesems zijn, wanneer je ze in kunt zetten en waarom je dat zou willen doen. Een aantal Bachremedies worden diepgaand besproken. Op deze manier leer je op een unieke manier naar het gedrag van je paard kijken. Aan het eind van de lezing gaan we zelf aan de slag. Je gaat aan de hand van de verkregen informatie kijken welke bachbloesems bij jouw paard zouden kunnen passen en een aantal casussen gaan we klassikaal bespreken. Indien je graag een specifiek bachbloesem in wilt gaan zetten voor je paard, dan kun je na afloop van de lezing een bachbloesemmix bestellen.

Wanneer: vrijdag 15 november
Waar: Tjaerdawei 50, Rinsumageest
Opgeven: info@vitality4animals.nl

Acties

Op zaterdag 16 november 2019 ga ik een gratis dierentolkgesprek verloten!

Wil je meedoen?

  • Ga dan 16 november naar onze Facebookpagina
  • Deel en like de pagina
  • Geef aan waarom jij graag een dierentolkgesprek wilt winnen.

Heb je geen facebook pagina en wil je toch graag meedoen. Dat kan Stuur mij even een mailtje met als onderwerp: “winactie dierentolkgesprek”.