Lezingen & acties

Cursusdag diercommunicatie

Cursusdag is vol!

Voel je altijd al een verlangen om je op een dieper level met je dier te verbinden? Zou je graag je dier nog beter willen begrijpen?
Wil je ervaren wat jouw dier je te vertellen heeft? Sta je open voor energie en geloof je dat er meer is dan wat we met ons 5 zintuigen kunnen waarnemen?
Dan is dit je kans om meer te leren over energetische dier-communicatie in een kleine groep gelijkgestemde dierenliefhebbers.
Wat gaan we doen?
Eerst een stukje theorie:
➡Je leert hoe je je intuïtie verfijnt.
➡Meditatie technieken.
➡Wat is er voor nodig, wat zijn valkuilen?
➡Je leert hoe je het concreet aanpakt om telepathisch te communiceren met je dier.
Daarna gaan we oefenen:
➡Iedereen neemt een foto van zijn of haar dier mee en we gaan met elkaars dier oefenen. Hierbij werken we op afstand en bestaat er de gelegenheid ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren.

Praktische info:
Plaats: Elsloo (Friesland)
Lunch: brood en soep wordt voor gezorgd (neem ook gerust zelf je lunch mee als je specifieke (dieet)wensen hebt of neem iets mee om te delen, ook leuk en welkom).
Datum: 31 mei 10.00- 16.00
Kosten: 75,- Graag contant voldoen tijdens de cursusdag.
Opgave: stuur een mail naar: info@Vitality4Animals.nl (vol=vol, dus geef je z.s.m. op)

Workshop Kruid & Paard

Wil jij je paard graag gedurende alle seizoenen op een natuurlijke manier gezond houden door de inzet van kruiden? Volg de workshop Kruid & Paard. Gegeven door diertherapeut Wanda Wolters van natuurgeneeskundige praktijk Vitality4Animals. Paarden in de vrije natuur eten niet alleen maar gras, ze zijn selectieve grazers en gaan op zoek naar die kruiden, struiken en bomen die er voor zorgen dat ze in goede conditie blijven. Om ons gedomesticeerde paarden ook die diversiteit in hun voedingsaanbod te geven, kun je kruiden in gaan zetten. Elk seizoen vraagt weer wat anders, hoe kan je hier op in spelen? Hoe weet je of dat kruid past bij je paard en wat vertelt het uiterlijk van het kruid jouw? Op deze vragen en meer krijg je tijdens deze workshop een antwoord.‘De workshop bestaat uit zowel theorie als praktijk. In het theoretische deel bespreken we verschillende geneeskrachtige kruiden. Tijdens het praktisch deel ga je zelf aan de gang met kruiden. We gaan op zoek naar kruiden in onze Paddock Paradise en maken een tinctuur die geschikt is voor jouw paard. Een super leuke en praktisch toepasbare workshop waar jij en je paard blij van worden!

Wanneer: Zaterdag 9 mei 2020 van 10:00 – 13:00
Maximaal aantal deelnemers: 12
Vol = vol
Kosten: 25,00 euro (inclusief thee/koffie, benodigdheden voor tinctuur en een leuk presentje).
Opgave: info@vitality4animals.nl
Betaling: contant tijdens de workshop.
Locatie: Kloosterweg 2, Elsloo (Friesland)

Zie: https://www.facebook.com/events/205178257270885/

Cadeaubon

Wil je iemand een leuk cadeau geven? Misschien is een dierentolkgesprek iets? Neem contact op met Vitality4animals en veras je vriend of vriendin met een super origineel cadeau!