Jassentechniek

Wat houdt de jassentechniek behandeling in?

De jassentechniek is ontwikkeld door Hans de Waard en is het beste te omschrijven als een holistische, energetische behandelmethode, die in staat is alle ballast (lees jassen) weg te halen. Net als mensen dragen dieren ook onverwerkte ballast met zich mee door nare ervaringen, zoals operaties, ongelukken, verwaarlozing, mishandeling etc. Door deze negatieve ervaringen bouwt het dier ballast op. De jassentechniek is dan ook geschikt voor dieren die getraumatiseerd zijn en/of gedragsproblemen vertonen.

Daarnaast nemen dieren soms ballast over van hun eigenaar. De dieren gaan dan uw gedrag of fysieke gesteldheid spiegelen. Indien u zelf in een moeilijke levensperiode zit, kan het dier hier in mee gaan resoneren en negatief gedrag laten zien. Ook in dit soort situaties kan de jassentechniek uitkomst bieden. Het helpt om alle overbodige ballast los te laten en zorgt er voor dat het dier zich weer vrolijk en ontspannen kan gaan voelen.

Paard.

Hoe gaat de jassentechniek in zijn werk?

De Jassentechniek geeft uitstekende resultaten bij:

  • Angsten
  • Spanningen
  • Stress
  • Onverwerkte trauma ’s
  • Als begeleiding bij het stervensproces

De jassentechniek kan op afstand plaats vinden. We zoeken via een foto contact met uw dier en gaan heel gericht een heel aantal jassen bij langs (24 stuks) en helpen het dier deze jassen los te laten (bijvoorbeeld de trauma jas). Na afloop van de behandeling krijgt u een verslag toegestuurd, zodat u kunt nalezen wat we hebben gedaan en wat er naar voren kwam bij uw dier. Advies is om na 6 weken nogmaals de jassentechniek te herhalen omdat er dan vaak weer nieuwe ballast naar boven is gekomen. Uw dier zal na de behandeling vrolijker zijn en weer veel meer open staan om nieuwe dingen te leren en gedragspatronen te doorbreken.