Jassentechniek & energetische healing

Wat houdt de jassentechniek & healing in?

De jassentechniek is ontwikkeld door Hans de Waard en is het beste te omschrijven als een holistische, energetische behandelmethode, die in staat is alle ballast (lees jassen) weg te halen. Ballast ontstaat vaak door negatieve ervaringen in het verleden. De eerste jaren zijn daarbij cruciaal. Dieren die te vroeg bij de moeder zijn weggehaald of trauma’s hebben meegemaakt bauwen vaak extra ballast op die ze vaak hun leven lang meezeulen. Deze ballast zorgt dat het dier meer negatieve emoties ervaart en daardoor laat hij negatief gedrag zien, zoals agressie of angst. Het dier is namelijk verder verwijdert van zijn kern. De jassentechniek & healing brengt het dier weer dichter bij wie het in wezen is. Negatieve emoties zoals, angsten, agressie, te veel zichzelf gekeerd zijn of zwaarheid verdwijnen. Het dier wordt lichter en vrolijker en de band met de eigenaar wordt sterker en fysieke klachten kunnen verdwijnen of verminderen.

De Jassentechniek en healing geeft uitstekende resultaten bij:

  • Angsten
  • Spanningen
  • Stress
  • Onverwerkte trauma ’s
  • Als begeleiding bij het stervensproces
Paard.

Hoe gaat de jassentechniek & healing in zijn werk?

De jassentechniek & healing kan op afstand plaats vinden maar ook ter plekke op locatie. Bij een sessie op afstand zoeken via een foto contact met uw dier en gaan heel gericht een heel aantal jassen bij langs (24 stuks) en helpen het dier deze jassen los te laten (bijvoorbeeld de trauma jas). Na afloop van de behandeling krijgt u een verslag toegestuurd, zodat u kunt nalezen wat we hebben gedaan en wat er naar voren kwam bij uw dier. .

Naast de jassentechniek zetten we vaak nog andere healing-tools in. Onder andere de soul retrieval, een belangrijke techniek vanuit het sjamanisme. De healing is ook in te zetten voor het reinigen van de omgeving of huis van het dier, want ook de woonplek kan negatieve ballast opbouwen. En ten slotte is de jassentechniek & healing is ook voor de eigenaar van het dier vaak heel geschikt. Mens en dier gaan vaak samen op in hun ontwikkeling en beïnvloeden elkaar daarin. Dus als jij als eigenaar ook open staat voor een healing werkt dat dubbel zo sterk.