Humane ‘live’ consulten in praktijk Elsloo

Vitality4Animals is een praktijk gericht op het verhogen van het welzijn van met name dieren. Voor de start van mijn praktijk heb ik jarenlang als psychiatrisch verpleegkundige gewerkt. Niet altijd met evenveel plezier moet ik eerlijk bekennen. Wat een stress heeft het me ook opgeleverd en zoveel gezien aan trauma, misbruik, mishandeling en ellende. Nu intensief bezig met het sjamanisme en vanuit dat oogpunt een wat andere kijk op de psychiatrie ontwikkeld. Veel mensen in de psychiatrie hebben ook, naar mijn bescheiden mening, te maken met hooggevoeligheid, vrijwel altijd vors trauma, zielsverlies en daardoor vatbaar voor entiteiten, wat weer voor nare gedragsveranderingen kan zorgen. Het is echter niet zo dat alleen mensen in de psychiatrie hier mee te maken hebben. Ik vermoed dat vrijwel ieder mens en dier hier in meer of minder mate mee te kampen heeft. Voor veel mensen en dieren gaat het leven nou eenmaal gepaard met trauma opdoen. Daar weer uit omhoog klauteren terug naar het licht, jezelf opschonen van ellende en weer je hart openen is een universeel thema. En ieder doet dit op zijn eigen manier. En dan komen vaak de dieren in beeld.

Vooral mensen die een trauma met andere mensen hebben opgedaan, en dat zijn er heel veel, worden aangetrokken tot dieren. Het voelt veiliger een verbinding aan te gaan met dieren als met mensen. En dieren openen ons hart weer. Ze zijn als geen ander in staat heel veel onvoorwaardelijke liefde te geven. Maar wat ze ook doen is onze trauma weerspiegelen. We zien ons eigen schaduwkanten in het gedrag van onze dieren terug. En dat is vaak erg confronterend. Het zorgt voor irritatie , verdriet, sombere gedachten. Waarom toch elke keer dat stressachtige geblaf als we andere mensen tegen komen? Waarom kan mijn hond niet gewoon ontspannend zijn?. Waarom weigert mijn paard nog te lopen? Ik vraag het mijn paard toch vol respect? Ik heb alles voor mijn paard over. Waarom toch steeds die angst bij mijn kat? Ik doe hem geen kwaad ik wil alleen maar liefde geven. Ze weerspiegelen ons diepste angsten, die we zelf eigenlijk niet onder ogen willen en kunnen komen. Ook ik heb dat zo vaak ervaren en het is erg confronterend. Het mooie is wel dat er een enorm groeipotentieel in zit. Want wat als we die angsten die we weerspiegeld zien in het gedrag van onze huisdieren wel onder ogen komen?. Wat als er actief iets mee gedaan gaat worden? Wat gebeurd er dan? Kunnen vastgeroeste patronen weer in beweging komen? Ja, dat kan. Het mooiste vind ik om hier mijn steentje aan bij te dragen. Het is vaak zinvol om bij de dieren een soulretrieval te doen, entiteiten weg te halen en het hart weer te openen. Maar het gaat nog zoveel dieper als ook de eigenaar bereid is om ditzelfde te ondergaan. En daarnaast ook eens te kijken wat speelt er nu eigenlijk, waar kan ik aan werken samen met mijn dier om onze hart verbinding krachtiger te maken en beide te groeien? Ik wil daarom eigenaren van dieren ook uitnodigen in mijn praktijk om een live healing te ondergaan waarbij ook gekeken wordt naar de connectie met je dier en krachtdieren die je kunnen helpen op je pad. Want er is zoveel hulp voor handen. Iedereen heeft krachtdieren en energetische helpers om je heen. Het is vaak fijn om er even op gewezen te worden dan kan je het daarna zelf gaan verdiepen en dat geeft vaak heel veel levensvreugde en een diep gevoel van dankbaarheid en connectie met je dier.